Verhuur

Speciaal voor bedrijven, personeels- en sportverenigingen, maar ook voor particulieren biedt zwembad ‘De Beemden’ accommodatiefaciliteiten op maat.

Activiteiten

Wanneer u een (water)activiteit, spelcircuit of wedstrijd wilt organiseren kunt u op ons meedenken rekenen en/of op onze inzet een beroep doen. Bijvoorbeeld: één van onze ervaren medewerkers is uitstekend in staat de groep bijvoorbeeld eens te laten aquarobiccen of aquajoggen!

Faciliteiten

De faciliteiten van zwembad ‘De Beemden’.

Horecafaciliteit

De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Het sportcafé is gescheiden in een droge en natte bar. Een koffietafel, snacks, koud en warm buffet, borrelgarnituren. U kunt het zo voordelig mogelijk houden of zo duur maken als uzelf wenst. Als de weersomstandigheden dit toelaten is er de mogelijkheid voor een barbecue op onze gazonweide. In overleg met de heer Karel Kosmeier, kunt u op maat afspraken maken (050-3010448)

Muziekinstallatie

Een muziek- en omroepinstallatie staan tot uw beschikking, waarbij de muziekkeuze door u of de groep wordt bepaald. Desgewenst zorgt uzelf voor het aanbod van geluidsdragers.

Live optreden

Als u een live optreden prefereert of bijvoorbeeld een waterdisco wilt houden is hiervoor de gelegenheid. Zonodig denken wij graag met u mee of kunnen u wellicht ideeën aan de hand doen.

Huurtijden en tarieven

Alleen zaterdagavond is geschikt om het bad te huren. Over de tarieven kunnen wij u het volgende meedelen:

Minder dan 100 personen

2024
1e uur € 165,-
2e en volgende uren € 120,-

Prijs is inclusief een toezichthouder

Meer dan 100 personen

2024
1e uur € 200,-
2e en volgende uren € 150,- 25% korting

Prijs is inclusief twee toezichthouders

Routebeschrijving en bereikbaarheid

De routebeschrijving en bereikbaarheid.

Meer informatie en reservering

Voor vrijblijvend contact en of reservering kunt u tijdens recreatieve openingsuren contact met ons opnemen op telefoonnummer 050-3012840.
Of u kunt mailen naar info@beemden.nl.
Wij verstrekken u graag alle gewenste informatie.