Onweerprocedure
Mooie zomerse dagen eindigen soms met een flinke donderslag. Dat is de natuur. Ons team van De Beemden is alert op de ontwikkeling van eventuele onweersbuien in de omgeving. Indien wij inschatten dat er onweer over De Beemden gaat trekken, zal dit tijdig worden omgeroepen. Dan heeft u de tijd heeft om op te ruimen en naar huis te gaan. Als de bui heel snel nadert, starten wij direct een ontruimingsprocedure waarbij u voor uw veiligheid (niet vrijblijvend) wordt gevraagd om het zwemwater te verlaten.
Het kan daarbij zijn dat u onder begeleiding in de kleedkamers wordt ondergebracht om te schuilen. Tijdens een onweersbui sturen wij geen kinderen naar huis, zij moeten wachten (in de kleedkamers) tot de bui over is.

Ook in het binnenbad ontruimen we de accomodatie omdat het zwemwater in contact staat met ons buitenbad.

Instructies bij noodweer

U dient in alle gevallen de instructies van de medewerkers op te volgen. Onze toezichthouders zijn getraind om u te begeleiden in geval van overmacht door onweer. Bij intensief onweer kan het voorkomen dat het team van De Beemden  tijdens de ontruimingsprocedure telefonisch minder goed bereikbaar is.
Na een ontruiming aan het eind van de dag wordt in de regel besloten De Beemden  die dag niet meer open te stellen voor bezoek. U kunt dan helaas niet opnieuw gaan zwemmen.

Restitutie entreegeld

Er vindt bij ontruiming en voortijdige sluiting van De Beemden  geen restitutie van entreegeld plaats.
Wij vertrouwen erop dat u bij naderend onweer begrip toont voor de omstandigheden en de aanwijzingen van onze toezichthouders opvolgt.