Aquarobic

Lesinhoud en doelen

Aquarobic is een aantrekkelijke vorm van conditietraining. Op muziek beweegt u sportief in het water en verbetert u uw conditie. Begeleid door ritmische muziek doet u aerobic oefeningen, terwijl u tot borsthoogte in het water staat. De muziek bepaalt het tempo en wordt afgestemd op de mogelijkheden van de groep.

Het verschil met aerobics in een zaal is dat het water voor ontspanning, verkoeling en weerstand zorgt. De oefeningen zijn soms zwaarder dan op het droge, maar door de opwaartse druk van het water worden uw gewrichten minder belast dan in de aerobiczaal. Mede door de weerstand van het water en doordat u meer arbeid verricht dan op het droge, zullen de spieren sterker worden.

Voor wie?

  • Voor mannen en vrouwen
  • Voor iedereen die aan zijn of haar conditie wil werken
  • Voor elke leeftijd
  • Voor iedereen die graag op muziek beweegt

N.B. Aquarobic is NIET geschikt voor mensen met ernstige rugklachten!

Lesduur en tijdstippen

Lesduur: 30 minuten.

De lessen worden gegeven op de volgende tijdstippen:

Dinsdag 19:30 20:00 uur
Donderdag 10:30 11:00 uur

Vakantie

De lessen vervallen in de kerst- en grote vakantie van het basisonderwijs.

Kosten en betaling

Optie 1.
De betaling van Aqua Robic gebeurt per machtiging! U ontvangt een eenmalige machtiging, welke u ingevuld moet retourneren. Het bedrag van Aqua Robic is € 28,- per maand (1 keer per week), € 39,50 per maand (2 keer per week)  dit wordt afgeschreven in 10 maandelijkse termijnen, over de maanden juli en augustus worden geen kosten in rekening gebracht.

Optie 2.
De deelnamekosten bedragen € 70,- voor een (niet persoonsgebonden) 10-badenkaart. Losse kaarten kosten € 7,50 per stuk. Beide kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa.

Aanmelden

Van te voren aanmelden voor aquarobic is niet nodig.

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u tijdens de recreatieve openingsuren bellen op telefoonnummer 050-3012858 of mailen naar aquasporten@beemden.nl