Eindelijk hebben we duidelijkheid over het opstarten van de zwemlessen. Dinsdag 16 maart beginnen we weer met de volgende regels:

– Ouders brengen hun kind in zwemkleding (evt met badjas en slippers) tot aan de deur, nemen snel afscheid en gaan weg, zodat een ander afscheid kan nemen van zijn/haar kind;

– ouders mogen bij het ophalen na de zwemles helpen bij het aankleden, zie het bord bij de ingang voor de kleedruimte waar dit mag;

– de ingang is de normale ingang, de uitgang is bij de nooduitgang;

– houd 1,5 meter afstand, binnen draagt u een mondkapje.

Voor nieuwe leerlingen geldt: de 1e les mag er een ouder mee naar binnen om het kind te begeleiden, ook tijdens de zwemles.

Voor de ouders van de niveau 4-, B- en C-kinderen: het diplomazwemmen is nu gepland op 7, 8, 9 en 10 aprilop de lestijd van uw kind.

Voor de C-groepen geldt, dat op donderdag de kinderen van juf Martine misschien kunnen afzwemmen, op de zaterdag de kinderen van juf Annelies.

NB: informatie over de zwemlessen kunt u vinden op de site onder het knopje “zwemlesbulletin”. Deze informatie wordt zo goed mogelijk bijgehouden, waardoor we ook niet steeds meer hoeven te mailen. Omdat niet iedereen de mail krijgt, vinden we dit een betere oplossing!

Wij wensen u alvast een fijn weekend en graag tot volgende week!

Met vriendelijke groet,

Het zwemlesteam  (zwemles@beemden.nl)