Skip to main content

De Brug in De Beemden, sporten met een verstandelijke beperking

By 14 maart 2018november 14th, 2019archief

De Brug Noord-Groningen organiseert, ontwikkelt en stimuleert sport-, spel- en vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking in Noord-Groningen. Bij ons kunnen de deelnemers bewegen op muziek in het water, handwerken, paardrijden, sjoelen en darten, sporten in de zaal, tafeltennissen en zwemmen.

Voor het zwemmen en het bewegen op muziek in het water maken wij respectievelijk op de maandag- en op de vrijdagavond gebruik van zwembad De Beemden. Op maandag zijn we daar te vinden tussen 18.30 uur en 20.00 uur. Het eerste half uur is dan gereserveerd voor de zwemlessen en de training van de groep zwemmers die meedoet aan wedstrijden. Tussen 19.00 uur en 20.00 uur is er recreatief zwemmen waarbij er ook gebruik gemaakt kan worden van de glijbaan en de andere faciliteiten. Hier werken we met een grote groep zeer enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers. Op vrijdagavond is er tussen 20.30 uur en 21.15 uur bewegen op muziek onder leiding van zeer bevlogen begeleiders van het zwembadpersoneel. Begeleid door muziek worden er diverse oefeningen gedaan in het ondiepe gedeelte van het diepe bassin. Bij alles houden wij uiteraard rekening met de mogelijkheden van de deelnemers.

Heb je belangstelling? Kom geheel vrijblijvend eens langs en meedoen bij een van onze activiteiten. Voor meer informatie over De Brug Noord-Groningen kun je contact opnemen met Jan Blaauw, email: debrugnoordgroningen@gmail.com.

de-brug

de-brug1