Aanmelding zwemles De Hoge Vier

By | Geen categorie | Geen commentaar

Ouders die hun kind willen aanmelden voor de zwemlessen in openluchtbad De Hoge Vier doen deze aanmelding via de website van zwembad De Beemden. Bij aanmelding voor zwemles bent u € 15,00 inschrijfgeld verschuldigd. U kunt dit bedrag overmaken op onze IBAN rekeningnummer NL71 RABO 030.58.50.059 t.n.v. Stichting ‘De Beemden’. Vermeld dan s.v.p. “inschrijfgeld zwemles” met de voor- en achternaam van het kind. Bij online aanmelding kunt u ook betalen via IDEAL. Na de aanmelding ontvangt u een “oproep” voor de zwemles (week 17), u kunt dan kiezen om de betalingen van de zwemlessen te laten verlopen via De Hoge Vier € 49,- voor een 10 strippenkaart plus aanschaf van een abonnement of via De Beemden zie kosten zwemles De Beemden. Na het zomerseizoen kan uw kind gegarandeerd verder lessen in zwembad De Beemden.

De zwemlessen in De Hoge Vier vinden 2 keer in de week plaats tussen 17.00 en 18.30 uur (tijdens de zomervakantie van 10.00 en 11.30 uur) en bestaan uit combinatiedagen, maandag-donderdag of dinsdag en vrijdag.

Voorlopige groepsindeling zwemlessen De Hoge Vier seizoen 2017 groepsindeling zwemles De Hoge Vier

Aanmelden

Zeemeermin workshop in De Beemden

By | Geen categorie | Geen commentaar

zeemeermin1

Wegens groot succes zijn er extra workshops gepland op zaterdag 20 mei, 1 juli en 7 oktober om 14.00 uur !!!!!!!

Tijdens deze workshop leer je veilig te zwemmen met een zeemeerminstaart. De workshop duurt 2,5 uur inclusief 30 minuten pauze. Tijdens deze workshop leer je veilig zwemmen met een staart en oefen je:

De zeemeermin zwemslag

Het draaien op de rug en uitrusten op je rug met staart.

Het draaien onder water om je lengteas

Het duiken naar de bodem

Door een hoepel zwemmen

Als je het durft koppeltje duiken met je staart.

Aandacht voor je omgeving en medezwemmers (veiligheid).

Hoe slijtage te voorkomen aan je staart.

Tijdens het tweede deel van de workshop worden er foto’s gemaakt onderwater terwijl je door de hoepel zwemt met je staart. Ook wordt er een groepsfoto gemaakt terwijl jullie met je staarten de fotograaf mogen nat spetteren wat natuurlijk hartstikke leuk is. Minimaal twee foto’s krijg je achteraf digitaal toegestuurd en kun je aan Opa en Oma laten zien maar uiteraard ook op school of vriendinnen. Een mooi aandenken aan het zwemmen met een staart en je droom die uitgekomen is. Na het maken van de foto’s is er vaak nog vrij zwemmen met je staart.

Aan het einde van de workshop ontvang je een Zeemeermin diploma. Ben je ongeveer 7 jaar oud en heb je al schoenmaat 34 en ben je in het bezit van zwemdiploma B dan kun je je inschrijven voor deze workshop. Wil je graag met je moeder deze workshop volgen dan is dit ook mogelijk mits wij een passende staart hebben. Alleenstaande dames mogen ook deelnemen mits de schoenmaat niet groter is dan 42 en de heupomtrek minder dan 110 cm is

Kosten € 37,50 per persoon

Voor meer informatie en vragen of aanmelding en tarieven bezoek de web-site: www.bnwphotography.nl/zeemeermin/zeemeermin-cursus/

 

 

NIEUW !!!! JAARABONNEMENT RECREATIEF

By | Geen categorie | Geen commentaar

NIEUW !!! VOOR SLECHTS € 250,- ONBEPERKT RECREATIEF ZWEMMEN IN ZWEMBAD DE BEEMDEN.

Jaarabonnement Recreatief

Zwempas2

Vanaf 1 januari 2017 is het mogelijk om een jaarabonnement Recreatief te kopen.

U kunt dan gedurende één jaar onbeperkt recreatief zwemmen tijdens de recreatieve openingstijden.

Recreatieve jaarabonnementen zijn niet maandelijks opzegbaar, het contract wordt minimaal aangegaan voor één jaar. Na één jaar zal het contract niet automatische worden verlengd. U dient dan een nieuw contract af te sluiten. Het contract kan worden ontbonden, indien blijkt dat de klant op medische gronden niet meer kan deelnemen aan het recreatief zwemmen (doktersverklaring), of bij een verhuizing buiten een straal van 25 km van zwembad “De Beemden” te Bedum. In alle andere gevallen beslist het bestuur van stichting “De Beemden”.

Het jaarabonnement Recreatief is persoonsgebonden.

Bij aanschaf van de E-Card (jaarabonnement Recreatief) betaalt u éénmalig € 10,- borg. Bij inlevering ontvangt u het borgbedrag van € 10,- retour.

U kunt het jaarabonnement Recreatief betalen via automatische incasso van € 21,66 per maand of het totaalbedrag van (€ 250,- + € 10,- borg = € 260,-) voldoen aan de balie van het zwembad via een contante betaling of via PIN.

Maak gebruik van deze mogelijkheid “GEZOND BEWEGEN DOE JE IN ZWEMBAD DE BEEMDEN”