Aquaslim

Lesinhoud en doelen

Aqua Slim is het vernieuwde afslank aqua-fitnessprogramma. Vanaf maandag 1 mei 2017 starten we in Zwembad De Beemden aan de derde sessie van Aqua Slim. Aqua Slim is een afslankprogramma van 12 weken. De deelnemers worden begeleid door een voedingsdiëtiste  van Voedingsburo “Van der Linde” en instructeurs van “De Beemden”.

afval_challenge_2017

Wie zijn wij ?

van_der_lindeVoedingsadviesburo Van der Linde is er speciaal voor u !

Voedingsburo Van der Linde is in 2007 gestart binnen de Slochterkring huisartsen in Hellum en Garmerwolde. Vanuit deze locaties zijn we verder door gegroeid en hebben inmiddels diverse locaties, binnen huisartsenpraktijken, sportscholen en fysiotherapiepraktijken, in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Ons team bestaat uit 4 diëtisten. Binnen zwembad De Beemden is Marchelle van Uden uw behandelend diëtiste.

Minimaal 2 keer per week traint u intensief gedurende maximaal 30 minuten. De intensiteit van de training wordt naar uw eigen niveau aangepast.

Doel / missie

Wij vinden het erg belangrijk om voor u een vertrouwde omgeving te creëren, vandaar dat elke locatie een eigen vaste diëtiste heeft. Ons doel is om uw gezondheid te verbeteren en te behouden. Onze missie is dan ook: Uw zorg is onze zorg!

Waarvoor naar de diëtiste?

U kunt bij ons terecht met al uw voedingsgerelateerde vragen/ problemen rondom uw gezondheid. Hierbij kunt u denken aan een voedingsadvies op maat, voor alle  leeftijden en verschillende doelgroepen o.a.: Diabetes Mellitus,  COPD, hart- en vaatziekten, hypertensie,  schildklierklachten, allergieën, over-  en ondergewicht bij volwassenen en kinderen, overgewicht na de menopauze, eetstoornissen, ziekte van Chron. Uiteraard geven wij ook gericht voedingsadviezen aan sporters.

Wanneer ?

Wij houden dagelijks spreekuur tijdens kantooruren en hebben tevens meerdere avondspreekuren. Huisbezoeken zijn op aanvraag zeker ook mogelijk. Binnen zwembad De Beemden zijn wij op donderdagavond aanwezig voor, tijdens en na de les van Aqua Slim.

Aqua Slim

Binnen zwembad De Beemden ondersteunen wij het programma Aqua Slim. Dit programma wordt gegeven door de zweminstructeurs. Indien gewenst kunt u bij ons ondersteuning krijgen m.b.v. afvallen of bijvoorbeeld het vergroten van uw spiermassa . U kunt zich aanmelden door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij plannen dan een afspraak met u in bij het zwembad. De kosten kunnen via de zorgverzekering lopen of via de strippenkaart: zie kosten www.voedingsburovanderlinde.nl

Voor wie?

  • Voor iedereen die wil afvallen
  • Voor iedereen die van een grote uitdaging houdt
  • Voor iedereen die aan zijn of haar conditie wil werken
  • Voor iedereen die wil werken aan een goed figuur

Lesduur en tijdstippen

Lesduur: 30 minuten.

De lessen worden gegeven op de volgende tijdstippen:

Maandag 20:00 20:30 uur
Donderdag 20:00 20:30 uur

Kosten en betaling zwembad De Beemden

De betaling van Aqua Slim gebeurt per machtiging! U ontvangt een eenmalige machtiging, welke u ingevuld moet retourneren. Het jaarbedrag van Aqua Slim is € 375,- dit wordt afgeschreven in 10 maandelijkse termijnen van elk € 37,50 (10 maanden) over de maanden juli en augustus worden geen kosten in rekening gebracht.

ALLE AQUASPORTEN IN ZWEMBAD DE BEEMDEN ZIJN MAANDELIJKS OPZEGBAAR !!!

U kunt Aqua Slim maandelijks schriftelijk (mag ook via de mail) opzeggen, wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand.

Kosten voedingsadvies via voedingsburo van der Linde

Gedurende 12 weken ontvangt u wekelijks een voedingsschema per mail waarin per dag staat beschreven wat u deze dag kunt gaan eten. Wekelijks heeft u een weegmoment en een korte evaluatie met de diëtiste over uw resultaten. Prijs: vast bedrag van € 95,-  voor 12 weken dit komt neer op € 7,90 per  week.

Betaling van dit pakket dient bij aanvang van de 12 weken te worden voldaan. Indien u het bedrag niet in 1 x kan betalen kan individueel een andere afspraak met ons gemaakt worden. In het geval u geblesseerd raakt tijdens de challenge gaan wij er vanuit dat uw aangepaste voedingspatroon gewoon door gezet kan worden en de 12 weken dan ook gewoon afgemaakt kunnen worden.

Van deelnemers die starten met Aqua Slim wordt verwacht dat zij minimaal 1 maal een pakket afnemen van 12 weken voedingsadvies van Voedingsburo van der Linde van € 95,-.

Vakantie

De lessen vervallen in de kerst- en grote vakantie van het basisonderwijs.

Groepsindeling

De groep bestaat uit maximaal 22 personen.

Kledingadvies

Zwemkleding en een bidon

Gratis en onbeperkt recreatief zwemmen

Bij aanschaf van een E-Card (€ 10,- borg) kunt u als deelnemer van deze aquasport-activiteit gratis en onbeperkt recreatief zwemmen in zwembad De Beemden zie recreatieve openingstijden

Aanmelden en opzeggen

In verband met de maximale groepsgrootte moet u zich aanmelden voor Aqua Slim. Zodra de groepsgrootte het toelaat, wordt u opgeroepen voor een gratis proefles. Hierna bepaalt u of u door wil gaan met deze activiteit door middel van het invullen van het machtigingsformulier.

Online aanmelden: Aanmelden

Telefonisch aanmelden

Telefonisch aanmelden tijdens de recreatieve openingsuren op telefoonnummer 050-3012858.

Opzeggen

Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Zwembad ‘De Beemden’
Sportlaan 22
9781 CL Bedum

Meer inlichtingen

Hoe maak ik een afspraak met voedingsburo van der Linde

U kunt ons dagelijks bereiken op tel: 0598-432501. Tevens hebben wij een website en een facebook site waarop we nieuwe ontwikkelingen of wetenswaardigheden plaatsen.  Voor het maken van een afspraak is geen verwijzing van de huisarts nodig, echter gaat hier wel de voorkeur naar uit.

www.voedingsburovanderlinde.nl

T:0598-432501

Voor meer informatie kunt u tijdens de recreatieve openingsuren bellen op telefoonnummer 050-3012858 of mailen naar info@beemden.nl.